Półkolonie letnie 2018 w godzinach 800-1600

Cennik

  • Koszt: 590 zł
  • Cena zawiera opiekę, codzienne warsztaty kulinarne rozpoczynające się od wspólnego śniadania a kończące obiadem, napoje niegazowane, ubezpieczenie.

Liczba miejsc ograniczona. Rezerwacje miejsca gwarantuje wpłacenie zaliczki w kwocie 200zł/os.
Zaliczka nie podlega zwrotowi 1 tydzień przed rozpoczęciem turnusu.

"Przetrwanie" z COOK

W te wakacje przygotowaliśmy dla Was coś zupełnie innego. Przenosimy naszą kuchnię pod chmurkę do ogrodu działkowego przy ul. Hynka na Gdańskiej Zaspie. W dużym pawilonie ogrodowym urządzimy kuchnię, w której będziecie gotować, zdrowo grillować, kisić I oczywiście jeść! 

Menu dostosowane do diet uczestników, dlatego prosimy o wcześniejsze zgłaszanie alergii pokarmowych.

W ogrodzie zostaną urządzone kąciki do zabawy I odpoczynku.

Na rozpoczęcie turnusu każdy zasadzi swoje zioła, które w piątek na zakończenie weźmie do domu.

Terminy:

25-29 czerwiec, 2-7 lipiec, 9-13 lipiec, 16-21 lipiec, 23-28 lipiec, 30 lipiec-3 sierpień, 6-10 sierpień, 20-24 sierpień

© 2018 Cook & have fun. All Rights Reserved.

logo 200x200